5 SEBAB KENAPA SAYA PILIH SHAKLEE?


Assalamualaikum & Hai semua.

Dalam banyak-banyak bisnes, kenapa fila pilih Bisnes Shaklee Online? Kenapa fila tak pilih bisnes Shaklee Offline je? Lagipun banyak je bisnes lain selain daripada bisnes Shaklee kan?



5 Sebab Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Online?

1.Kedai Shaklee Online boleh bukak 24 jam. 
Takde limit masa. Customer boleh masuk kedai online nie ikut masa mereka masing-masing.Ada yang suka masuk kedai waktu pagi, ada yang suka tengah hari, ada yang suka malam dan tengah malam pun ramai jugak tau ?
2. Flexible
Walapun Fila tengah tido atau tiada di depan pc tapi bisnes shaklee online Fila  tetap jalan.Kalau Fila pergi bercuti pun bisnes berjalan macam biasa jugak. Tak kira la ceruk mana pun kami pergi dan walaupun tempat tu takde internet pun takpe.  Janji customer tu ada internet. hehe
3. Target market lebih luas. 
Sebab capaian bisnes Shaklee Online lebih besar. Boleh cover seluruh Malaysia termasuk negara Brunei, Singapura dan negara lain sekali tau.
4. Bila Fila pilih bisnes Shaklee online bukan bermakna Fila tak boleh buat bisnes Shaklee offline
Dua-dua pun boleh. Sebab teknik dan ilmu bisnes Shaklee online Insyaa Allah dah boleh cover offline sekali.Cuma untuk  yang buat bisnes Shaklee offline belum tentu boleh buat online sebab ada banyak ilmu-ilmu special bisnes online yang diorang tak cover.
5. Dah nama pun bisnes shaklee online kan? So, haruslah ada coaching online jugak. 
Group kitorang siap ada webinar dan telegreminar lagi tau. Haa?Apa kebendanya tu? Kena la join team ohsem kami dulu. Hehe
Nak tau caranya? 
Jom sertai team kami. Tips dan teknik ni exclusive untuk team  kami je.
Nak Daftar Ahli Shaklee sekarang juga?

Whatsapp : 0194617217
Facebook & Instagram : afilashaklee.distributor

AFILA SHAKLEE
Pengedar Sah Shakleeafilashaklee.distributor
COD area Lunas,Kulim & Seberang Jaya.
Postage Everyday


No comments:

Post a Comment

Holiday Di Swiss Garden Beach Resort Damai Laut (Part 1)

Assalmualaikum & Salam Ceria semua! Agak bersawang dah blog nie sebab busy sesangat skrg nie..hehehe Entry kali nie dah berbula...