Skincare Terbaru Dari Shaklee : YOUTH

Assalamualaikum & Salam Ceria semua..

Today fila nak share good news tentang skincare daripada Shaklee. Ini adalah skincare ketiga dari Shaklee selepas produk Nutriwhite & Enfuselle di keluarkan.

Berdasarkan daripada pengalaman fila sendiri..first time fila menggunakan makeup remover dari Nutriwhite..serius memang best sgt2..pada mulanya nak guna facial cleaser dari Nutriwhite tapi dah out of stock dah sebab Shaklee akan lancarkan produk baru iaitu Youth.

Produk penjagaan kulit baru dari shaklee ini direka untuk memastikan orang melihat diri kita secantik yang diharapkan hati.

Ini dapat dicapai melalui skincare Shaklee youth.

Macama mana caranya?

Shaklee youth akan menumbuhkan semula sel-sel kulit baru supaya kulit muka kita kelihatan lebih muda berbanding usia sebenar.

Shaklee Youth menjanjikan kulit yang lebih sihat secara dramatik macam drama korea tu dan jjaminan 100% yang kulit kita akan kelihatan lebih muda.

Paling meyakinkan lagi ini bukan seperti produk penjagaan kulit biasa dan teknologi canggih shaklee gunakan telah melampaui menangani penuaan di permukaan kulit saja.

Malah, jauh lagi bagus dari itu,Shaklee youth meresap ke dalam sel kulit kita dan memberikan kesan kulit nampak lebih muda

Shaklee youth berjaya melakukan ini dengan  menggunakan teknologi yang telah patentkan yang berupaya untuk mengaktifkan protein penting untuk kemudaan serta membuatkan protein ini menjana semula sel-sel kulit menghasilkan lebih banyak kolagen & elastin yang membantu kulit kita bertindak lebih muda

Set kecantikan kulit Shaklee YOUTH ini akan menjadikan kita muda lebih lama serta 100% bahan dari tumbuhan, bebas kekejaman terhadap haiwan, bebas gluten dan selamat daripada lebih 2,500 bahan kimia berbahaya & ramuan yang dipersoalkan, yang telah ditunjukkan dari ujian Klinikal.

Tampil lebih muda luar & dalam dengan Set Skincare Anti-Penuaan keremajaan Shaklee.










YOUTH SHAKLEE SKINCARE


Set ini terdiri daripada 7 produk berikut :

1. Luminous Gel Oil Cleanser

Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan & mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain.

2. Perfecting Skin Toner

Mengelupas, menghidrat dan menyuburkan kulit kita.

3. Youth Activating Serum

Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita.

Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipatent iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee

Yang mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel.

Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen & menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda.

4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30

Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari & melindungi juga untuk kulit kita daripada pencemaran alam sekitar

Wow. Perlindungan 2 dalam 1

Tanpa bahan kimia.

Hanya bahan semulajadi

Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi & biopolimer dari hidupan laut 

5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)

Dulu dalam set nutriwhite

Ada krim malam yang hampir sama fungsinya

Krim malam Shaklee YOUTH yang baru ini menghidrat & melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit dan menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur.

Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen & elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin dan lebih bercahaya.

6. Radiance C + E Capsules

Vitamin C 20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan penuaan.

Ini juga akan melicinkan tekstur kulit & mencerahkan warna kulit.

Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable & tidak menggunakan pengawet.

Gunakan tanpa was was.

7. BB Cream

Balsem kecantikan pelbagai fungsi 5 dalam 1 ini menyediakan lapisan menyempurnakan rupa & tekstur kulit kita. 

Dan

Tak cukup dengan itu, BB cream ini juga akan membetulkan, menghidrat, menyuburkan & melindungi. 

Krim ini mempunyai fungsi tambahan pelindung matahari dari bahan semula jadi untuk menyediakan Perlindungan SPF 30 UVA / UVB.


I am super duper excited on this new products!

InshaaAllah akan launch next year on March 2018, will update once available okay.

UNTUK TEMPAHAN :

Youthskincarebyafila

 whatsapp : 0194617217

Official Instagram :
@youthskincarebyafila

No comments:

Post a Comment

Holiday Di Swiss Garden Beach Resort Damai Laut (Part 1)

Assalmualaikum & Salam Ceria semua! Agak bersawang dah blog nie sebab busy sesangat skrg nie..hehehe Entry kali nie dah berbula...