Kulit Terpaksa Flawless Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum everyone!

Today fila nak share satu produk dari Shaklee yang akan buat uolls jatuh cinta sebab kulit hgpaa terpaksa cantik & flawless iaitu VIVIX.

TAHUKAH ANDA? KAJIAN MENEMUI PENUAAN BERMULA DARI SEL-SEL DALAM TUBUH BADAN KITA?
.
SEL tu ibarat telur tau. Dalam telur tu ada sel DNA dan sel-sel kecil yang lain yang berfungsi untuk menghasilkan tenaga, menghasilkan sel baru dan fungsi-fungsi yang lain
.
Kalau cengkerang SEL ni dah tercemar atau terhakis oleh radikal bebas, semakin lama SEL dah tak mampu nak berfungsi dengan baik terutama menghasilkan SEL baru๐Ÿ˜ฉ
.
Sel akan berterusan terhakis/rosak akibat pendedahan kepada radikal bebas. Walaupun radikal bebas yang terkandung dalam PEMAKANAN kita yang membentuk radikal bebas.
.
Berbalik kepada PENUAAN.. .
.
BAGAIMANA INGIN RASA MUDA, KELIHATAN MUDA LEBIH LAMA? .
.
Sedangkan sememangnya kita semakin berusia dan tekanan, toksin persekitaran serta masalah kesihatan boleh menyebabkan kita CEPAT KELIHATAN TUA?
.
ADA CARA KE NAK FIGHT PROCESS PENUAAN NI?
.
Kalau korang nak tahu, RESVERATROL & POLYPHENOLS mengandungi ramuan yang boleh FIGHT radikal bebas dan MELAWAN PROSES PENUAAN SEHINGGA KE TAHAP SEL! .
.
POLYPHENOLS mengandungi 4 ramuan penting iaitu : .
.
•Muscadine Grape
•Polygonum Cuspidatum
•Purple Carrot
•European Elderberries
.
Kajian makmal menemui, gabungan 4 ramuan di atas ni mampu : . .
.
•Membantu sel melindungi dan membaiki DNA dan melawan radikal.
•Memperlahan pembentukan Protein AGE (seperti plak dalam salur darah dan saraf) yang menyebabkan penuaan.
•Membantu kesihatan 'telomere' yang mana berfungsi untuk melindungi kromosom
.
PENUAAN AKAN TETAP BERLAKU. Tapi, adalah pilihan kita untuk menentukan kesihatan badan kita supaya lebih sihat, lebih muda dari usia kita. Kalau kita jaga kesihatan dalaman kita, insyaAllah kita akan menikmati kesihatan yang lebih baik itu LEBIH LAMA ๐Ÿ˜Š


Jom kita tengok testimoni kat bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡




UMUR 50 TAHUN๐Ÿ˜๐Ÿ˜NAMPAK MAKIN MUDA SELEPAS AMALKAN VIVIX AS DAILY SUPPLEMENT ❤️.



WOW ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ NAMPAK MAKIN MUDA SELEPAS AMALKAN VIVIX AS DAILY SUPPLEMENT ❤️.



Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. .
.
Untuk yang masih tak tahu kebaikan RESVERATROL yang terkandung dalam VIVIX, meh Yana nak share dengan anda semua:
.
❤️ Membantu melambatkan penuaan sel. .
❤️ Melindungi dan memperbaiki sel ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. .
❤️ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
❤️ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
.
Antara kebaikan lain, .
.
๐ŸŒธ Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan.
๐ŸŒธ Memelihara keseluruhan kesihatan.
๐ŸŒธ Anti oksida yang sangat baik - feel younger.
๐ŸŒธ Membantu anda merasa lebih bertenaga .
๐ŸŒธ Mengurangkan risiko penyakit.
๐ŸŒธ Menguatkan sistem imun.

UNTUK TEMPAHAN :


AFILA SHAKLEE

Whatssap : 019-4617217

Offical Instagram :

No comments:

Post a Comment

Holiday Di Swiss Garden Beach Resort Damai Laut (Part 1)

Assalmualaikum & Salam Ceria semua! Agak bersawang dah blog nie sebab busy sesangat skrg nie..hehehe Entry kali nie dah berbula...