Holiday Raya di Cameron Hinglands 2017 (Part 1)

Hai everyone!

Dah hujung tahun baru ada masa update cita holiday raya aritu..sob..sob..hehe..busy bebenor 😂😂

Aku & husband stay di hotel fav kami kalo stay di Brinchang iaitu Hotel Rosa Passadena..why hotel fav aku? Sebab utama dekat dgn night market brinchang..so jalan kaki shj 😀

So kami booking kat agoda sebulan lebih awal..harga sangat2 berpatutan..pakej sekali dgn breakfast..perut kenyang senang nk g makan angin..hehehe

Tak mau celoteh lagi..jom cuci mata yg aku sempat snap..abadikan kat sini la..sblm fon ni nti buat hal 🤣












Hotel Rosa Passadena,Brinchang 👇













Night Market Brinchang 👇













bersambung...


No comments:

Post a Comment

Holiday Di Swiss Garden Beach Resort Damai Laut (Part 1)

Assalmualaikum & Salam Ceria semua! Agak bersawang dah blog nie sebab busy sesangat skrg nie..hehehe Entry kali nie dah berbula...