Bila Mood Rajin Menjelma...


Hari ni hari cuti umum...aku ngan hubby xda plan nk g mana2 pun..cuti sehari ja..lgpun bsok dh keje...so juz dok lepak2 kat umah ja..tiba2 rasa nk makan mee kari...dah xtau nk mkn kat mana dah kat a/star ni..so aku ajak hubby g beli brg2 utk msk mee kari...so nie la hasilnya...tadaaaaaaaaaa...

*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

sedap bila mkn mee kari dgn aiskrim + jagung manis...so marvellous...yummy2!!!

~ SELAMAT MENJAMU MATA ~

My Sweet Birthday 1st Giveaway



Hai everyone...
Sempena birthday fila beberapa hari lg...so fila teruja nak buat 1st Giveaway Contest 4 ur all
Hope u all join ramai2 yer...

*
*
*
syarat2nya mudah jer

*
*
*
1) Jadi my FOLLOWER

2) Harus ada BLOG

3) Letakkan banner GA di tajuk entry dan side bar

4) Create satu entry utk my sweet birthday...juz letakkan gambar birthday korang ke,mak korang ke,pakcik ke,nenek ke,anak2 ke...sapa2 ja..janji gambar tu WAJIB ada kek!!!

5) Tag kpd 3 org kawan anda

6) Bila sume dah siap...jgn lupa tinggalkan link kat ruang comment ye...DON'T FORGET

*
*
*
*
*
HADIAH SGT2 LA...ISTIMEWA

*
*
*
~ 1ST Prize : kain pasang utk Aidilfitri ~

~ 2nd Prize : selendang utk Aidilfitri ~

~ 3rd Prize : kerongsang utk Aidilfitri~

# hadiah mmg sesuai utk hari raya nti #

*
*
*
so
*
*
*
*
~ GOOD LUCK ~

Holiday Di Swiss Garden Beach Resort Damai Laut (Part 1)

Assalmualaikum & Salam Ceria semua! Agak bersawang dah blog nie sebab busy sesangat skrg nie..hehehe Entry kali nie dah berbula...