Contest Aksi Si Kecil Syok Tidur

jom join contest ni....klik kat sini ye..

so pic nie yg menarik perhatian aku

*
*
*

si comel yg tido nyenyak nie anak buah aku..Amanda Nur Damia
kalo org bising2 pun dia bt don't no je..baik mimpi indah2..haha

ok..fila nak tag






~~ GOOD LUCK ~~


Celebrate Our 4th Anniversary Contest



jalan2..jumpa contest akak nie..
nak tau lbh lanjut klik kat sini ye...

cadangan saya utk akak apa kata akak ajak husband bt photoshoot
bersama dgn anak2...so sweet kan..mcm 1 famili bahagia

~~ Happy Always ~~

Contest Senyum Paling Ceria

jom kawan2...klik kat sini utk join!!!

nie pic yg aku pertaruhkan

*
*
*


nape saya ceria ???

sebabnya.....hari nie adalah hari bahagia saya..my weeding with my loving

so..fila nak tag

* nurul *

aisyah

* sufi *

Contest Cool Model Kereta Bergaya



Jom join contest nie...klik sini

pic yg aku letak 4 this contest

*
*
*
*
*


nak tag >>>>>> aisyah, nurul, sufi


~~ GOOD LUCK ~~

spaGETTI...fav my hubby


Kalah org mengindam je my hubby mlm nie..nk mkn spagetti la plak

Nak xnak..kena turun dapur la...janji pas msk ada org tlg basuh pinggan mangkuk..HAHA..

Tadaaaaa.....nie la spagetti utk dinner mlm nie..yummy2!!!


Loveforever Contest

kawan2..jom join contest nie...klik kat sini


so..ni picture yg aku pertaruhkan

*
**
***
****
*****
**
*
*
*
*



pastu WAJIB jawab soalan kat bawah nie

*
*
*


1. mengapa si dia menjadi pilihan anda untuk contest niyh?
>> sebabnya dia penyayang...loving sgt2...hihi


2. bahagian pada muka si dia yang buat anda tertarik pada si dia?
>> matanya..sbb sejuk mata memandang..hihi


3. kenangan paling indah anda bersama beliau?
>> setelah dijab kabulkan...huhu..dah ada ikatan yg suci & sah..hihi


4. kenangan yang menyukarkan bersama si dea.?
>> berjauhan lama2 sbb atas urusan kerja...xsanggup nk tanggung rindu..hihi


so..fila nak tag





Contest Aku,Dia & Kamoo!!!

Jom join contest ni...klik kat sini


nie gambar yg aku pertaruhkan

*
*
*

Gambar ni my hubby yg tlg snap kan....cantik x? Cantik kan..kan..hehe
Ok...gambar ni di ambil kat Mengkuan Dam...tgk tasik kat blkg tu...
Sejuk mata memandang...
So..slps nie kalo korang rasa nk lepas tension ka..mai la kat sini...
Hilang beban yg korang tanggung tu..HAHA
Sapa aweks cun yg dok berkepit dgn aku tu..ha!!! teka2..jgn xteka..cpt jawab...aku bg sekupang..haha :)
Aweks cun tu adalah adik ipar kesayangan aku..
Cute x? haha...

*
*
*
*
so aku nak tag

*
*
*


Make Up Ur Entry Contest




Kali nie fila join contest pink..wow..PINK tu...i love it!!!!
nak tau lbh lanjut klik kat SINI ye...



~~ I LOVE PINK ~~




Contest Kucing Paling Comel



Jalan punya jalan..singgah la kt 1 blog nie..

so mcm biasa..kalo korang nak tau lbh lanjut..klik je kat

*
*
*

*
*
*
so gambar kucing yg paling comel aku pertaruhkan adalah

*
*
*
*
*
*



so aku nak tag

*
*
*




~~ GOOD LUCK ~~

Aku, Dia dan Vintage Photo Contest





Hari nie aku nk join contest dari sorg mamat handsome nie...hihi

Nak tau lbh lanjut..klik je kat SINI ye...

So...gambar yg aku pertaruhkan adalah spt di bwh....

*
*
*
*
*
*
*

*sebelum*
*selepas*


*sebelum*



*selepas*


*sebelum*

*selepas*


Soooooooo.....fila nak tag



baking cupcakes & muffin



Tadaa...nie la hasilnya bl aku baking cupcakes & muffin

i love it..yummy2!!!

utk maklumat lbh lanjut sila ke fb ~~~ fila cup cakes ~~~



My Sleeping Angel Contest



Waa...kali nie fila join contets lg..so nk tau lbh lanjut sila klik kat SINI

So fila letakkan pic anah buah yg tersayang...Amanda Nur Damia

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

so fila nak tag

*
*
*
*





bila MOOD masak dtg..nie la HASILnya...

Disebabkan rasa letih...dan xda idea nk masak apa..aku ngan hubby juz dinner kat luar je..haha..bkn xrajin..cuma..cuma...cuma..
xlarat..haha..

Ok..nie hasilnya bl aku rajin ke dapur..tadaaaaaaaaa....yummy2!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


** puding tembikai susu + rambutan + chip coklat **


** udang grg tepung **



** apom kukus pelangi **


** ayam grg madu **

*
*
*
*
*
*
*
*
"SELAMAT MENJAMU MATA"

Kuatkan iman...tabahkan hati..kuatkan semangat


"Bila Allah cepat makbulkan Doamu , Maka DIA Menyayangimu , Bila DIA Lambat Makbulkan doamu , Maka DIA Ingin Mengujimu , Bila DIA Tidak Makbulkan Doamu , Maka Dia Merancang Sesuatu Yang lebih Baik Untukmu…."

Kata-kata nie byk mgajar aku sbenarnya...tentang erti kehidupan yg kita lalui di dunia nie...xsemuanya indah...xsemuanya pahit..percayalah..sume yg blaku di sekeliling kita akan mdewasakan & mematangkan kita secara xlangsung...mungkin adakalanya kita xsedar..bila kita terlalu mgharapkan sesuatu...xmendatangkan hasil yg kita impikan selama nie..kita rebah semula...

Bangun...bangunlah..kuatkan semangat..kuatkan iman..tabahkan hati...sekurang2nya kita perlu bsyukur dgn apa yg kita miliki skg nie...sesungguhnya bila kita xbjaya memiliki apa kita rancangkan...pasti ada hikmahnya...sesungguhnya Allah itu Maha Mengetahui segala2nya...

rasa nak g bcuti lg...DESTINASInya???????

** teringin nk g Pulau Perhentian**


my b letih keje...rasa nk g bcuti lg...bestkan kalo dpt cuti sebulan..haha!!!! leh g bcuti sakan..hoho!!! DESTINASInya.....mestilah tepi pantai...I LIKE IT!!!

Yela...leh hirup udara segar & tgk matahari terbenam...bilakah sampai waktunya???

my BIG family


Nie la my BIG family...ramai kan? Ha..nie baru sebahagian tau...nie pic kali terakhir aku bersama arwah ayah...i mis u so much dad :(

Kalo raya..memang riuh rendah...gamat jadinya..anak2 buah aku dh ramai...bankrap jgk la kalo raya...haha..anak buah dh 26 org..huhu..so, kira la duit raya yg aku laburkan...

Apapun..aku xberkira sgt dgn depa sume..sayang sgt2...sbb tanpa mereka memang tak SYOKKKKKK!!!

Acik...sayang anak2 buah acik...hope u all akan jg org yg berguna & berilmu...cayang sume..
LOVE U ALL

Keje...Keje...Keje...

Waaaaaaaaa.....aku kena keje ari nie...aura cuti2 di kg halaman masih terasa di hati..jasad je kt ofis tp hati nie dok rindu gelak ketawa anak2 buah & blm puas nk bergosip dgn kakak2ku...mcm2 cerita kalo dh dpt bkumpul sume...tp apakan daya...bangun je pg td...mmg nk bg mcm2 alasan kt bos..haha!!!

Sampai ja ofis...mmg xda semangat nk keje..huhu..bdn masih terasa penat lg..kul 1pg baru smpai umah..pas mkn2 ngan famili my hubby di Mee Udang Sg Dua...dgn mata yg berat aku terlelap smpai la ke umah..cian kt my hubby...drive tanpa dengar celoteh aku...sori my dear..apakan daya..perut dh kenyang..mata apa lg..Zzzzzzzzzz la jawabnya :)

Sekali skala blk kg halaman mmg seronok...hihi..nk mkn apa sume mak masak..(malas btol la Pn Fila) nie...haha..bkn aku xrajin nk masak tp mak masak sedap lg..begitu la jawapan yg selalu aku bg...haha

Keje still belambak di ofis nie..sebut je keje sampai bila pn xkan abis...huhu...begitu la yg di namakan "KEJE"...so sume nie rezeki...sabar saja la hati utk lalui sume nie... :)

Photo Shoot with ABA






Nie sebahagian pic yg aku sempat upload utk tontonan kwn2...

Aku xnafikan ABA nie ada ciri2 utk jd seorg photographer terhebat 1 day nti..

caya la...ABA!!!

Holiday Di Swiss Garden Beach Resort Damai Laut (Part 1)

Assalmualaikum & Salam Ceria semua! Agak bersawang dah blog nie sebab busy sesangat skrg nie..hehehe Entry kali nie dah berbula...